+420 731 143 545

info@ocbreda.cz

Užitečné spoření od Hello bank! teď prospívá všem

  • Užitečné spoření od Hello bank! teď prospívá všem

Hello bank! přináší spořicí účet, který jako první prospěje všem – 0,6% ročním úrokem úsporám svých klientů a dodatečnými 0,05 %ze všech vkladů potom celé společnosti. Jak přesně?

Hello bank! se rozhodla přispět ke změně pohledu na svět i na svůj spořicí účet…a obojí jde ruku v ruce. Od 2. srpna spustila program Hello Země, ve kterém se zaměřuje na projekty podporující trvale udržitelný rozvoj. A Hello spoření se stává aktivní součástí tohoto záměru. Jako první spořicí účet prospěje skutečně všem – klientům zhodnotí úspory do 200 000 Kč stabilním úrokem 0,6 % ročně a dodatečným zúročením 0,05 % všech stávajících i nových vkladů k 31. 8. 2021 pak Hello bank! podpoří celospolečensky užitečné projekty. Už teď je jisté, že to bude víc jak 2 miliony Kč.

O přesné výši a rozdělení financí ale rozhodnou sami klienti – čím více spořicích účtů a vkladů na nich (do 200 000 Kč na jednom účtu) do konce srpna bude, tím více věnuje Hello bank! na dobrou věc. Klienti pak mohou od 2. 8. 2021 až do 10.9 2021 o pětici finálových projektů hlasovat ve svém internetovém bankovnictví a tím rozhodnout o jejich pořadí a rozdělení peněz mezi ně.

Více informací o programu Hello Země a o Hello spoření, které prospívá všem, najdete na https://www.hellobank.cz/hello-zeme . Spořicí účet si můžete založit zcela online, ale nablízku jsme vám i v našem kiosku v OC Breda u vstupu z ulice Nákladní, naproti obchodům Datart a Rossmann.


© ARSYLINE 2017
}
Upozornění
Zavřít