+420 731 143 545

info@ocbreda.cz

Aktuality

  • Aktuality
  • Prodejní výstava COLORIBUS SPECTACULE

Prodejní výstava COLORIBUS SPECTACULE

Uměleckou malbu považuji za jednu z nejatraktivnějších forem výtvarného umění. Jmenuji se David Žídek a narodil jsem se 6. října 1988 v Opavě a rád bych Vám v následujících řádcích pospat svůj příběh i tvorbu.

Po těžké autonehodě jsem zůstal připoután k invalidnímu vozíku a ani navzdory kvadruplegii, což je v mém případě ochrnutí dolních a částečně horních končetin, jsem se nevzdal snahy rozvíjet svou tvořivost pomocí malování. 

V mých abstraktních a litých dílech, která si zde můžete prohlédnout, se snažím vystihnout relax a vnitřní klid, kterým mě malování naplňuje. Má tvorba je charakteristická zejména hloubkou pláten. Plátna, která dosahují hloubky až 10 cm si nechávám vyrábět na zakázku, protože umožňují při pohledu na obraz evokovat 3D efekt. 

Věřím, že ve Vás pohled na mou tvorbu zanechá stejný pocit vnitřního klidu jako ve mně a vykouzlí úsměv na rtu a že pro Vás zkrášlí Obchodní centrum Breda & Weinstein. Svou tvorbu budu v pravidelných časových intervalech obměňovat, tak abyste se až do 30. září měli na co dívat. 

Výstavu jsem realizoval v předchozích letech a tak věřím, že se vám bude líbit stejně anebo ještě více. Za pomoc při realizaci výstavy bych rád poděkoval Obchodnímu centru Breda & Weinstein a OKO Opava. Výstava je prodejní. 

Vernisáž k výstavě proběhne ve středu 6. září od 16.30 hodin, na lávce v podlaží 0.

Nákupem některého z obrazů přispějete na rehabilitaci, bez které se neobejdu. V případě zájmu mě neváhejte kontaktovat na e-mailu: dave.zidek@seznam.cz nebo telefonním čísle: 732 472 355.

Prodejní výstava COLORIBUS SPECTACULE
© ARSYLINE 2017
}
Upozornění
Zavřít