+420 731 143 545

info@ocbreda.cz

Aktuality

Ovínění

Minifestival Ovínění letos nabídne pestrost chutí lahodného vína, prosecca či sektů. Nejen moravská, ale také světová vína, prosecca a sekty představí zejména opavské vinotéky a prodejci v příjemném prostředí střešní terasy Společenského a obchodního centra Breda & Weinstein v Opavě. Přiťuknout si sklenkami bílého nebo červeného budete letos moci už v pátek 16. června od 16:00 hodin na střešní terase.

Více info v události zde.

Střešní terasu najdete ve 2P kolem kiosku UGO rovně směrem k McDonald´s nebo KFC (které je nyní v rekonstrukci) a nově postavenému dětskému hřišti.

První příchozí rozhodně neprohloupí. Pro 10 nejrychlejších je připraven nabitý čip v hodnotě 500 Kč k uplatnění v rámci vybraných atrakcí areálu Skalka Family Park, dalších 20 obdrží možnost bezplatného výstupu na opavskou Hlásku.

Stejně jako předchozí ročníky je vstupenkou na akci degustační sklenice, do které jsou návštěvníkům rozlévány degustační vzorky. Sklenici zakoupíte u vstupu na akci za 80 Kč.

Neméně zajímavý bude také program akce. Návštěvníci v několika živých vstupech dozví z úst odborníka Jiřího Jatela pár zajímavých tipů k párování pokrmů s vínem. No a co by to bylo za teorii bez praxe? Jinými slovy ovínit se minimálně třemi vzorky vína představuje pomyslnou vstupenku na degustačnímu párování. Návštěvníci se v živém vstupu dozví z úst odborníka Jiřího Jatela pár zajímavých tipů na to, jaké pokrmy párovat s vínem či proseccem.

Pro 15 vylosovaných ze všech, kteří ochutnali minimálně tři vzorky vína bude připravena tato zajímavá ukázka. Hodnota jedné degustace je 500 Kč. V 19.00 hodin vylosujeme 15 výherců, kteří se od 19.30 hodin budou moci účastnit degustačního párování.

Za zmínku rozhodně stojí skutečnost, že akce je charitativní a část výtěžku podpoří dvojčata Šimona a Matěje Riemelovy z Bohuslavic, kteří trpí dětskou mozkovou obrnou, epilepsií a mentální retardací. Po celou dobu konání akce je možné přispět do zapečetěné kasičky libovolnou částkou.

? Víno moravské i světové, prosecco i sekt, poteče proudem na Minifestivalu Ovínění v pátek 16. června od 16 hodin. Na zdraví!


V případě nepříznivého počasí se akce přesunuje do pasáže v podlaží 0.

Ovínění
© ARSYLINE 2017
}
Upozornění
Zavřít