+420 731 143 545

info@ocbreda.cz

Dejte svým botám šanci na druhý život

  • Dejte svým botám šanci na druhý život

DEJTE SVÝM BOTÁM ŠANCI NA DRUHÝ ŽIVOT A DARUJTE JE CHARITATIVNÍM ORGANIZACÍM, KTERÉ PODPORUJÍ UPRCHLÍKY Z UKRAJINY A DALŠÍ LIDI V NOUZI. 

Máte boty, které už nenosíte? Teď jim můžete dát “šanci na druhý život”, jako dar pro uprchlíky z Ukrajiny a lidem, kteří nevyhnutelně potřebují pomoc se základními životními potřebami. Stačí, když přinesete použitou obuv do prodejny CCC. Přijímáme obuv jakékoli značky, velikosti a typu. Boty musí být v použitelném stavu, aby se po dezinfekci mohly co nejdřív distribuovat těm, kteří je potřebují. Aktuálně jsou nejvyhledávanější boty pro ženy a děti, hlavně sportovního typu na jaro. 

Ve snaze podpořit občany Ukrajiny v tomto těžkém období, se CCC group rozhodla rozšířit svoji kampaň „GiveYourShoesASecondLife“ i na český trh. Cílem kampaně je shromáždit obuv, vydezinfikovat ji a věnovat ji těm, kteří ji teď opravdu potřebují. V souvislosti s událostmi, které se odehrávají na Ukrajině, budou boty mířit v první řadě uprchlíkům, ale i dalším potřebným. Kampaň probíhá s HONDL GLOBAL SERVICES, a.s., která obuv vydezinfikuje a následně předá organizici CHARITA Česká republika, která je rozdistribuuje potřebným. Nošené boty je možné přinést do jakékoliv prodejny CCC v ČR. Aktuálně jsou nejpotřebnější dámské a dětské jarní, sportovní boty. Vzhledem k mimořádné situaci vás prosíme, abyste darovali obuv v dobrém stavu. 

“Obyvatelé Ukrajiny jsou naši sousedé, přátelé a kolegové v práci. To je důvod, proč v CCC Group podnikáme aktivní kroky vedoucí k pomoci. Prostřednictvím charitativních organizací jsme uprchlíkům darovali více než 15 000 nových párů obuvi a několik dalších tisíc brzy přidáme. Tento týden dostanou i nezbytné oblečení, deky a další věci pro každodenní potřebu. Kromě toho jsme začali realizovat podpůrné programy pro naše ukrajinské zaměstnance, a mnozí naši kolegové se aktivně zapojují do dobrovolnických prací. Víme, že pomáhat je důležité. Proto chceme dát šanci zapojit se do kampaně “GiveYourShoesASecondLife” všem, kteří mají chuť a potřebu pomáhat lidem z Ukrajiny,” uvádí prohlášení PR oddělení CCC Group. “Přidejte se a pomožte - společně dokážeme víc! 

© ARSYLINE 2017
}
Upozornění
Zavřít